Salutació des de l'alcaldia

Disposar d’una oferta complementària competitiva i de qualitat és fonamental per a un municipi turístic com Peníscola. Per això, el comerç és i ha de seguir sent un sector estratègic dins de la nostra economia local.

Des del nostre Ajuntament, apostem pel sector, per la seua posada en valor i el seu creixement. La Regidoria de Comerç ha organitzant campanyes d’animació i promoció de les vendes i adherint-nos a la xarxa AFIC, comptem amb un nou escenari que propiciarà canvis i millores.

La formació, la millora contínua i la inversió en qualitat són les línies estratègiques en les quals, juntament amb els empresaris, estem treballant. La creació d’una marca comercial i l’articulació de campanyes de promoció, les dues grans apostes. A més, el Pla d’Acció Comercial establirà una guia per a créixer més i millor, amb l’objectiu últim de satisfer les expectatives dels nostres clients, incrementar el volum de negoci del sector en el nostre municipi i, per tant, la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes.

Per tot, el nostre deure és donar suport al sector, promocionar-lo i seguir apostant per polítiques que en contribuïsquen al creixement.

Pel comerç de Peníscola, el nostre.

Andrés Martínez

Alcalde de Peníscola


 

© 2015 - Ajuntament de Peñíscola - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball